AJANKOHTAISTA

1.12.2010 Apteekki tukee omaishoitajia

Avainapteekit -ketju aloittaa yhteistyön Omaishoitajat- ja Läheiset Liitto ry:n kanssa. Virallisesti toiminta alkaa 1.12.2010. Apteekkimme lahjoittaa vuoden 2010 joulun yhteistyökumppaneille varatun pääoman kokonaisuudessa Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja -Läheiset ry:lle, eli POLLI:lle. Apteekki lahjoittaa myös kampanjatuotteistaan jopa 50 senttiä pakkaukselta POLLi:n kaltaisten paikallisyhdistysten toimintaan. Tukituotteet tunnistat sinisistä tarroista pakkauksessa. Tuotteet ovat usein myös kuukauden avaintuotteita, joten samalla kun ostat edullisen tuotteen ja kasvatat ostobonustasi, tuet myös samalla omaishoitajien toimintaa.

Keitä omaishoitajat ovat?

Omaishoitaja huolehtii läheisensä hyvinvoinnista, kun henkilö itse ei sairautensa, vammaisuutensa tai muusta syystä selviydy arjesta. Omaishoitajia on suomessa 300 000 ja vain pieni osa heistä saa KELA:n tukea. Heidän työllään säästetään vuosittain 1,2 miljardia euroa laitoskustannuksissa. Omaishoitajat- ja Läheiset -Liitto ry. on ensi vuonna toiminut 20 vuotta omaishoitajien etuja ajaen. Tavoitteena on tulevaisuudessa kaksinkertaistaa KELAn tuen piirissä olevien omaishoitajien määrä, ja esimerkiksi kuntoutusten ja palveluseteleiden avulla auttaa lähimmäisistään huolehtivien jaksamaan.

Lue lisää Avainapteekkien roolista yhteistyössä Joulukuun 2010 Apoteekki-lehdestä.

 

8.11.2010 Kiitos asiakkaillemme

Koivukylän apteekin motto on "Terveytesi ennen kaikkea". Tämä ei ole vain turhaa sanahelinää, vaan koko toimintamme pohja. Muuttaessamme uusiin tiloihimme Koivukylän Citymarketissa syksyllä 2009 halusimme luoda kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin apteekin. Uudet tilamme on suunniteltu juuri tästä lähtökohdasta; valoisat, selkeät tilat, joissa on ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita ja laaja valikoima tuotteita. Runsaan asiakaspalautteen avulla olemme entisestään kehittäneet palveluitamme, ja toivomme jatkossakin niin risuja kuin ruusujakin toiminnastamme. Otamme asiakaspalautteen aina vakavasti. Useat viimeaikaiset parannuksemme ovat saaneet alkunsa juuri Teidän jättämistänne toiveista. Esimerkkinä tuliterä verenpainemittarimme asiakastilassa, jota moni oli jäänyt kaipaamaan. Olemme myös saaneet kannustavaa palautetta syksyllä toteutetussa asiakastyytyväisyyskyselyssämme, ja oli ilo kuulla, että meillä on mukava asioida.

Haluaisin kiittää kaikkia teitä sydämeni pohjasta. Toivotan teidät kaikki tervetulleiksi apteekkimme syntymäpäiville: Marraskuun 11-13. tulee vuosi täyteen siitä kun muutimme Koivukylän Citymarketiin. Ensimmäinen vuosi on nyt takana - Ja monta edessä!Vantaalla 8.11.2010
Hannele Kautto
Apteekkari


Asiakastyytyväisyyskysely 2010

Teetimme asiakkaillemme maaliskuussa 2010 kyselyn apteekkimme toiminnasta. Tässä hieman tuloksia:
-Yleisarvosanaksi olimme saaneet kiitettävän arvosanan
-Saimme ruusuja mm. ystävällisestä palvelusta ja ammattitaitoisuudesta
-Jatkossa tulemme parhaan kykymme mukaan lyhentämään jonotusaikoja entisestään
-kiitos myös palautteestanne tuotevalikoimistamme, ne auttavat meitä valitsemaan juuri teidän toivomianne tuotteita.
-Paljon kyselty verenpainemittari odotustilaan on jo hankittu, ja otetaan käyttöön lähiaikoina!
-Arvoimme vastanneiden kesken herkkukorin, jonka onnekas voittaja on jo vastaanottanut.
-Kiitämme myös saamistamme tosi kannustavista hyvän keväänjatkon toivotuksista. :)

Apteekkari Hannele Kautto